Peruskurssi alkoi maanantaina 7. syyskuuta klo 18

Karaten peruskurssi aloittaville uusille harrastajille alkoi
maanantaina 7. syyskuuta 2020. MUKAAN EHTII VIELÄ!!
Harjoitukset pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19 Kasavuoren koulun juhlasalissa.

Ikäraja kurssille on 8 vuotta ja ensimmäinen koululuokka on oltava käytynä että jaksaa keskittyä isossa ryhmässä. Kurssin ajan lapset ja aikuiset opettelevat lajin perusteet yhdessä. Jatkossa lapset siirtyvät omaan junioriryhmäänsä ja aikuiset omaan ryhmäänsä.

Varusteiksi riittävät aluksi verkkarit/shortsit ja t-paita tms joustava liikunta-asu. Harjoittelemme paljain jaloin, ilman koruja ja kelloja, pitkät hiukset on oltava sidottuina kiinni.

Tänä syksynä teemme kurssilla, kuten muissakin karateharjoituksissa, poikkeuksellisen paljon rivitekniikkaa hyvillä turvaväleillä sekä opetellaan ensimmäinen kata eli yksin tehtävä liikesarja. Lisäksi ohjelmassa on ukemeiden opettelua ja kunnonkohotusta. Pariharjoituksiin siirrymme tänä syksynä vasta varovaisesti seuraten Suomen Karateliiton korona-ohjeita.

Kurssin hinta on 180€ syyskaudelta. Hinta sisältää vyökoemaksun ja harjoitukset kauden loppuun, mutta ei vakuutusta!! Suomen Karateliiton nettisivujen kautta voi ostaa peruskurssilisenssin ja vakuutuksen 15€.

Kurssille voi ilmoittautua alustavasti sähköpostilla lähettämällä kurssille osallistuvan etu- ja sukunimen sekä iän: tiina at kauniaistenkarate.fi
Kurssia voi kokeilla muutaman kerran ennenkuin lähetän kurssilaisille linkin myClub-järjestelmään kirjautumista varten sekä kausimaksulaskun.

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.