Tekniikoita vyökoevaatimusten ulkopuolelta

Tällä sivulla esitellään harjoitteluvinkkejä tai vyökoevaatimusten ulkopuolella olevia tekniikoita.


Nyt kannattaa katsoa ja kuunnella YouTubesta löytyvä video, jossa on Kyoshi Ante Brännbackan mielenkiintoista pohdintaa karaten katoista ennen ja nyt: Karate – Keeping the flame alive. Vinkki: videon lopussa on Anten irrottautumistekniikoihin perustuva kata.


Ante Brännbackan (6.dan kyoshi) hienoja opetusvideoita voi hankkia osoitteesta: gumroad.com/ante


Päävalmentaja Jarmon personal trainer facebook-sivuilla: FitBoost Personal Trainer Palvelut ja instagramissa: fitboostpt löytyy ihan uusia päivityksiä, joissa on lämmittelyvinkkejä (tehty treeneissäkin) sekä hyviä videoita joissa on vaihtelevia punnerrustapoja, keppijumppa-alkuverryttelyitä, lihaskuntoharjoitteita ja dynaamista venyttelyä.


Lyöntisarjavideoon on kasattu 16 peruslyöntiä. Viimeisen lyönnin jälkeen vaihtuu toinen jalka eteen ja sarjan voi tehdä (ja kannattaa) ns. huonommaltakin puolelta. Etukäden (ek) suora – takakäden (tk) suora – ek yläkoukku – tk yläkoukku – ek alakoukku ja kohokoukku – tk alakoukku ja kohokoukku – tk empi alhaalta – ek empi sivulta – tk empi yläviistosta – tk tettsui – tk haito uchi – tk shuto uchi – ek uraken – tk kaiten tettsui.