Karaten syyskausi on alkanut!!

Aloitimme karaten syyskauden kaikille aiemmin harjoitelleille maanantaina 17.8.2020. Peruskurssi uusille harrastajille alkaa maanantaina 7.9.2020 klo 18.

Jäsenrekisterin päivittämistä varten pyydän ystävällisesti ilmoittamaan mikäli et jatka tai lapsi ei nyt jatka karaten harjoittelua.

Kaikki harjoitusajat löytyvät Harjoittelu-otsikon alta kohdasta SALIVUOROT JA HARJOITUSAJAT.

Aikuisryhmän harjoitukset suunnataan tänä syksynä alkaen jo 13-14 vuotiaille, että saamme tasoitettua ryhmäkokoja ja muokattua varsinaista junioriryhmää pienemmäksi.

KAIKKI PESEVÄT KÄTENSÄ huolellisesti ennen harjoitusten alkua sisääntuloaulan wc-tiloissa. Teemme nyt alkukaudella vain perustekniikkaa riveissä ja katoja sekä paljon lajinomaista kuntoharjoittelua ja pidämme pidemmät etäisyydet kuin yleensä. Pariharjoittelun aloitamme mahdollisesti vasta myöhemmin syksyllä kun näemme mikä on koronatilanne. Ukemeita harjoitellaan helposti pestävillä palatatameilla keskiviikkoisin. Suihkut suositellaan otettaviksi vasta kotona. Seuraamme ja noudatamme huolellisesti Suomen hallituksen ja Karateliiton hygieniaohjeita. SAIRAANA EI SAA TULLA HARJOITUKSIIN!!Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.