Karate ja koronan varotoimet

Tänä syksynä harjoittelemme poikkeuksellisen paljon perustekniikkaa riveissä sekä katoja. Näissä harjoitusmuodoissa voidaan säilyttää pidemmät turvavälit kuin kamppailulajeissa yleensä. Pariharjoituksiin siirrytään varovaisesti edeten ja Suomen Karateliiton ohjeita noudattaen jos syksyn terveystilanne sen sallii.

Pistehanskoja ei nyt käytetä eikä junioreille lainata käsisuojia. Suosittelemme aikuisryhmään siirtyneitä hankkimaan säärisuojukset ja omat käsisuojukset/nyrkkeilyhanskat potkuharjoituksia varten.

Ukemeita sovittiin harjoiteltavaksi keskiviikkoisin. Puhdistamme palatatamit harjoitusten jälkeen.

Kaikki harjoittelijat pesevät kätensä ennen harjoitusten alkua sisääntuloaulan wc-tiloissa ja pidämme juhlasalin sisääntulo-oven auki. Käsidesiä on saatavissa varustekaapista. SAIRAANA/KUUMEISENA/FLUNSSAISENA EI SAA TULLA HARJOITUKSIIN!!

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.