Peruskurssi alkoi 6.9.2021

Peruskurssi uusille harrastajille (lapsille ja aikuisille) alkoi
6.9. Mukaan ehtii vielä, kurssilla on muutama paikka vapaana. Harjoitukset pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19. Saa tulla kokeilemaan ennenkuin päättää jatkaako harjoittelua.

Ikäraja kurssille on 8 vuotta. Peruskurssin ajan lapset ja aikuiset harjoittelevat yhdessä karaten perusteita. Kurssin ja keltaisen vyön kokeen (24.11.) jälkeen 8-13 vuotiaat lapset jatkavat harjoittelua junioriryhmässä ja aikuiset omassa ryhmässään syyskauden loppuun eli joulukuun puoliväliin asti.

Kurssin hinta on 200 € joka sisältää kausimaksun, seuraan liittymismaksun, vyökoemaksun sekä keltaisen vyön. Kurssin jälkeen kausiharjoittelumaksu on 150 €. Vakuutus ei kuulu kurssin hintaan. Suomen Karateliitosta voi ostaa kurssivakuutuksen kohtuulliseen hintaan jos oma vakuutus ei kata kamppailulajeja.

Harjoittelemme karatea paljain jaloin, kynnet leikataan lyhyeksi ja pitkät hiukset on oltava kiinni. Ei koruja tai kelloja. Kurssin ajan voi hyvin harjoitella joustavassa liikunta-asussa. Halutessaan KOKONAAN VALKOISEN karatepuvun voi hankkia ja käyttää pukua jo kurssin aikana.

Harjoitusvuoroihin saattaa tulla peruutuksia koska juhlasali on välillä koulun omassa tai muussa käytössä. Seuratkaa nettisivujen uutisia!

Ilmoittautumiset ja tiedustelut: tiina at kauniaistenkarate.fi

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.