Syyskausi alkoi 16.8.

Sisäsaliharjoitukset alkoivat 16.8. Koronarajoituksia on hiukan lievennetty pääkaupunkiseudulla, mutta allaolevat ohjeet pätevät edelleen.

Aulassa ja muutoin kun liikuntasuoritusten aikana on käytettävä maskia (yli 12-vuotiaat) ja kädet on pestävä heti koululle saavuttaessa (KAIKKI). Suositellaan että karatepuku on päällä jo koululle tultaessa, vain välttämättömät pukuhuonekäynnit (wc:ssä käynnit ja käsienpesu) on sallittu. Suihkussa käydään mieluiten vasta kotona. Vanhempien toivotaan vain tuovan lapset koululle ja poistuvan harjoitusten ajaksi pois koulun tiloista. Juhlasaliin siirrytään harjoittelemaan vasta kun edellinen harjoitusryhmä on poistunut salista. Harjoituksiin saa tulla vain täysin terveenä!!

Harjoitusajat löytyvät otsikon Harjoittelu – > Salivuorot ja Harjoitusajat alta.

Junnuharjoitukset jatkuvat totuttuun aikaan maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19.

Peruskurssi aloittelijoille alkoi maanantaina 6. syyskuuta. Ikäraja kurssille on 8 vuotta. Harjoitukset pidetään maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19. Mukaan mahtuu vielä muutama harjoittelija. Saa tulla kokeilemaan.

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.