Junioreiden vyökoevaatimukset julkaistu

Junioreiden uudistetut vyökoevaatimukset on nyt julkaistu nettisivullamme.Junioreiden uudet vyökoevaatimukset perustuvat uusittuihin aikuisten vyökoevaatimuksiin. Opiskeltavia tekniikoita on enemmän kuin ennen, joten jokaisen värivyön väliin tulee kaksi natsakoetta. Tämä väistämättä myös hidastaa uusien vyöarvojen saavuttamista. Me Koryu Uchinadi-tyylin harjoittelijat opiskelemme kokonaisvaltaista kamppailua, joten meillä on enemmän opiskeltavaa kuin monessa muussa kamppailulajissa – tämä kannattaa pitää mielessä silloin kun tutkailee omaa vyöarvokehitystään.

Harjoitusohjelma on myös päivitetty nyt lokakuun loppuun saakka. Valitettavasti saliremonttien ja yo-kirjoitusten vuoksi ohjelmaan saattaa tulla muutoksia pikaisellakin aikataululla, joten kannattaa seurata ohjelman lisäksi myös tiedotteita ja sähköposteja.

 

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.