Liikuntasalit avautuvat kaikille tänään 1.2.2022

Joten pääsemme vihdoin aloittamaan kevään karatekauden myös aikuisten osalta sisäsalissa huomenna keskiviikkona 2.2. Harjoitusajat ja -ryhmät ovat samat kun syksylläkin ja ne voi tarkistaa nettisivujen palkin alta: Harjoittelu – > Salivuorot ja harjoitusajat.

Peruskurssin ryhmän lapset siirtyivätkin jo junnuryhmään ja harjoitukset pidetään totutusti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19.

Päävalmentaja Jarmo on päivittänyt helmikuun harjoitusohjelman, joka löytyy palkin alta kohdasta: Harjoitukset – > Harjoitusohjelma

Kädet on edelleen pestävä huolellisesti koulun aulassa ennen juhlasaliin menoa!! Menemme saliin vasta oman vuoron alkaessa, älkää menkö näyttämölle varsinkaan muun seuran harjoitusvuoron ollessa vielä käynnissä. Maskin käyttöä suositellaan aulassa ja muutoinkin paitsi liikuntasuorituksen aikana. Vain aivan terveenä harjoituksiin ja mahdollisen sairauden jälkeen on ehdottomasti pidettävä pari oireetonta toipumispäivää.

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.