Ei vielä sisäharjoituksia!!

Lasten harjoituksia päätettiin mahdollistaa pääkaupunkiseudulla ensi viikosta alkaen rajatusti – jos turvavälejä pystytään noudattamaan. Myös Kauniaisten kaupunki avaa liikuntasaleja lasten- ja nuorisokäyttöön. Mutta koska koronatartunnat ovat edelleen nousussa, uusi virusmuunnos näyttää leviävän agressiivisesti ja junioriryhmässä on lapsia varsin monesta eri koulusta, niin päätimme olla ottamatta salivuoroja vielä helmikuussa. Lisäksi Kasavuoren koulun juhlasali on joka tapauksessa suljettuna helmikuun viikot 7 ja 8 remontin takia. Emme siis lähde tässä vaiheessa ottamaan tartuntojen leviämisen riskiä vain kahden viikon harjoittelujakson takia.

HUOM!! Emme lähetä kausimaksuja ennenkuin pääsemme sisäharjoituksiin ja kevätkauden kausimaksun suuruus on harkinnassa peruttujen harjoitusten takia.

Toivomme koronatilanteen rauhoittuvan helmikuun aikana ja jatkamme edelleen turvallisia ulkoharjoituksia. Jaamme harjoittelijoita tarvittaessa useaan ryhmään ja pidämme hyvät turvavälit. Säät ovat olleet suotuisia ja ulkona on ollut tosi kiva harjoitella. Tulkaa mukaan 🥋👊😊

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.