Korona-ajan ohjeita harjoituksiin saapuville

Juhlasali on onneksi ollut auki syyskaudella ja kaikki harjoitukset on voitu pitää. Toivomme että tilanne jatkuu näin ja että liikuntasalit pysyisivät edelleen käytössä. Suosittelemme näinollen lukemaan allaolevat ohjeet ja noudattamaan niitä.

SAIRAANA/YSKÄISENÄ/FLUNSSAISENA/NUHAISENA EI SAA TULLA HARJOITTELEMAAN!! Tässä on nyt oltava erityisen tarkkana.

Kädet on pestävä sekä koululle tultaessa (aulan useissa wc-tiloissa voi pestä kädet) että koululta lähtiessä ja salista näyttömön reunalta löytyy käsidesiä.

Odotamme aulassa edellisen seuran harjoittelijoiden poistumista juhlasalista. Harjoitukset saattavat tämän vuoksi alkaa vasta muutamaa minuuttia myöhemmin kuin aikataulussa lukee. Suosittelemme saapumaan harjoituksiin valmiiksi karatepukuun pukeutuneena ja käymään suihkussa vasta kotona.

Olemme tehneet enimmäkseen rivitekniikkaa ja katoja. Emme käytä tällä hetkellä yhteisiä harjoitusvarusteita, pistareita eikä hanskoja. Akuisryhmään siirtyneiden junioreiden tulisi hankkia omat käsisuojukset/nyrkkeilyhanskat sekä jalkasuojukset. Mikäli paritekniikkaa tehdään, suositellaan harjoittelua saman harjoitusparin kanssa ja aivan lähitekniikat on toistaiseksi jätetty pois. Tatameita käytetään vain ukemien harjoitteluun ja vain keskiviikkoisin ja ne puhdistetaan harjoitusten jälkeen.

Treenikassit nostetaan harjoituksen ajaksi salin reunoille jotta juomatauot voidaan pitää hiukan erillään.

Yli 15-vuotiaat pitävät kasvomaskia koulun aulassa ja saliin saavuttaessa. Harjoitellessa ei tarvitse pitää maskia. Harjoituksia näyttämöllä seuraavat tai lapsia odottavat vanhemmat pitävät kasvomaskia koko koululla olonsa ajan.

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.