Keskiviikkona 21.11. pidettiin peruskurssilaisille vyökoe

Päävalmentaja Jarmo Bäckman (3.dan) ja Tiina Airola-Siponmaa (2.dan) pitivät peruskurssilaisille keltaisen vyön kokeen keskiviikkona 21.11. Vyökokeeseen osallistui 5 aikuista ja 11 junioriharjoittelijaa. Kaikki kokelaat saivat tänään keltaiset vyöt. Onnittelut kaikille ensimmäisen karatevyön johdosta!

Loppukauden harjoituksiin voi hyvin osallistua vaikka ei vielä olisikaan karatepukua tai vyötä. Kevätkaudelle kannattaa kuitenkin hankkia karatepuku ja keltainen vyö.

Onnistuneesti suoritetun vyökokeen jälkeen saa harjoituksissa käyttää valkoisen karatepuvun kanssa keltaista vyötä (puku ja myös vyö ostetaan itse). Loppukauden harjoitukset pidetään kurssin käyneille junioreille samaan aikaan kun kurssin aikanakin, mutta nyt jatkossa yhdessä muiden värivöiden kanssa, eli maanantaina klo 18-19 ja keskiviikkona klo 19-20. Kts. Harjoitusajat ja Uutisista myös Loppukauden Harjoitukset.

Aikuisharjoittelijat pääsevät kokeen jälkeen mukaan aikuisten värivöiden harjoituksiin, kts Harjoitusajat ja uutisista Loppukauden Harjoitukset. Parina lauantaina maassakamppailuharjoitukset (aikuisille ja isommille junnuille hiukan pidempinä klo 13-14.30) pidetään yhdessä sekä junioreille että aikuisille.

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.