Syksyn 2017 harjoitusajat

Harjoitusajat menevät tänä syksynä näin:

MAANANTAISIN Juniorit klo 18-19 ja PERUSKURSSI klo 18-19                                       klo 19-20.30 aikuiset kelta-sinivöiset                                                                                   klo 19.30-21 KU ruskea-mustavöiset

KESKIVIIKKOISIN Juniorit klo 18-19 ja PERUSKURSSI klo 18-19                                   klo 19-20.30 aikuiset kaikki vyöarvot

LAUANTAHARJOITUKSISTA ilmoitetaan erikseen!! Seuratkaa uutisosiota ettei tule turhia harjoituksiin lähtöjä tai pettymyksiä.

SUNNUNTAISIN Aikuiset ja vähintään 14-vuotiaat juniorit                                              klo 18-19 kelta-sini/ruskeavöiset                                                                                                klo 19-20 kaikki vyöarvot                                                                                                      klo 20-21 KU-ruskea ja mustavöiset

Harjoitussali on kaudella 2017-2018 Kasavuoren koulun juhlasali. Kaikki 15-vuotiaat ja tänä syksynä 15 vuotta täyttävät voivat siirtyä suoraan aikuisten harjoitusryhmään. Muiden isompien junnujen kanssa voimme erikseen tarkistaa ryhmätilannetta syyskauden aikana.

Tervetuloa treenaamaan!!

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.