Karaten kevätkausi 2017 on päättynyt

Karaten kevätkausi on päättynyt. Kiitos erityisesti päävalmentaja Jarmolle!! Sekä tietenkin kaikille harjoittelukavereille. Oikein hyvää kesää kaikille, syksyllä jatketaan taas!

Syyskausi alkaa koulujen jo alettua noin elokuun puolivälissä. Syyskauden harjoitussaliksi kaudelle 2017-2018 on vahvistunut kaikille vuoroille Kasavuoren juhlasali. Harjoituspäivät ovat totutut maanantai, keskiviikko, lauantai ja sunnuntai.

Seuraava peruskurssi alkaa syyskuun alkupuolella 2017.

Junioreille toivotamme huoletonta kesää!! Kannattaa juosta, uida, pyöräillä ja pelata liikunnallisia ulkopelejä. Etunojapunnerrukset, vatsalihasliikkeet ja venyttely ovat myös hyödyllisiä.

Aikuisille löytyy kesäharjoituksia Espoon Koryukanin vuorolla Kannunsillan salissa maanantaisin klo19.30-21 noin juhannukseen asti. Vyöarvoraja sininen.

Myös Helsingin yliopiston KU-karateseura Honbu järjestää kesäharjoituksia. Ei vyöarvorajaa, mutta ikäraja on 18 vuotta. Kesäharjoitukset jatkuvat Honbussa läpi kesän, hinta 50€ koko kesältä. Jollei pääse harjoittelemaan koko kesäkautta voi treeneihin osallistua myös 5€ käteiskertamaksulla. Treenit kesä-heinä-elokuussa Unidojolla tiistaisin klo 17.30 ja torstaisin klo 19 sekä lauantaisin vapaavuoro klo 14. Tarkemmat tiedot www.honbu.fi

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.