Uusia vyöarvoja Kauniaisiin!!

Vyökoe pidettiin keskiviikkona 10.5. Kokelaita oli komea rivi, 34 osallistujaa. Koetta pitämässä olivat Suomen KU-pääopettaja Kyoshi Ante Brännbacka (6.dan), Kauniaisten  pääopettaja Jarmo Bäckman (3.dan) sekä 1. danit Kristian Ahlroth, Vellu Somila ja Tiina Airola-Siponmaa.

Kamppailullisessa aikuisten vyökokeessa saatiin seuraan neljä uutta ruskeata vyötä. Vyöt saivat Mikko Helminen, Kenneth Kaarnimo, Helena Pahkajärvi ja Jokke Sundell. Onnittelut kaikille hienoista suorituksista!

Ismo Uusitalo vahvisti juniorivyönsä hienosti siniseksi vyöksi ja Isto Kaitosaari vahvisti vihreän vyönsä pätevästi vihreäksi KU-vyöksi. Juha Halme Hyvinkään Shudokanista kävi suorittamassa oranssin vyönsä Kauniaisissa. Onnittelut kaikille!

Juniorivöitä ja aikuisten natsavöitä saatiin tänä keväänä ilahduttavan paljon: Miro sai vihreän++vyön, Joel ja Mico oranssit++vyöt ja Otava oranssin+ vyön. Oranssin vyön saivat Eemeli, Sihao, Max, Lumi N, Leo ja Jonatan. Julius ja Erik saivat keltaiset++ vyöt. Onnittelut kaikille!

Viime syksyn peruskurssilaisista keltaisen+ vyön suorittivat aikuisista Katja, Henri ja Taru. Junioreista keltaisen+ vyön saivat Saaga, Elias, Lumi, Sade, Daniel, Elliot, Teo, Klaus, Freija, Matias ja Saara. Onnittelut kaikille!

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.