Kirjaesittely KEHOKOODI – Sami Sallinen

Kauniaisten karate järjestää kirjaesittelyn, jossa kirjailijasensei Sami Sallinen esittelee uutuuskirjansa KEHOKOODI sisältöä ja ajatuksia. Esittelyssä myös peilataan kirjan sisältöä itsepuolustuksen näkökulmasta.

Paikka: Kasavuoren koulukeskuksen ruokala
Aika: Sunnuntaina 15.12.2019 klo 16:00-18:00.
Hinta: Tilaisuus on ilmainen!

Sami Sallinen on kehonkielen ammattilainen ja ammentanut osaamistaan erityisen haastavissa olosuhteissa, toimiessaan poliisina ja suojelupoliisin virkamiehenä sekä myöhemmin liike-elämän palveluksessa. Sami on myös pitkän linjan kamppailulajien harrastaja ja Ashihara karaten Suomen pääopettaja. Nyt kannattaa tulla kuulemaan Samin sanomaa!

Kirjaesittelyn jälkeen kaikilla kuulijoilla on mahdollisuus osallistua tai tulla seuraamaan Kauniaisten karaten itsepuolustusharjoituksia Kasavuoren koulukeskuksen juhlasalissa klo 18:00-20:00.

Tervetuoa!

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.