Kevätkauden loput harjoitukset

Keskiviikkona 9.5. vyökokeet klo 18-21 EI TREENEJÄ!!                                                    Sunnnuntaina äitienpäivänä 13.5. ei ole harjoituksia

Maanantaina 14.5.                                                                                                           Junnut klo 18-19                                                                                                             Aikuiset KAIKKI VYÖARVOT YHDESSÄ klo 19.30-21, Ante opastaa katoissa, joten kannattaa kerrata oma(t) suosikkikata(t) josta/joista voi esittää kysymyksiä

Keskiviikkona 16.5. kauden viimeiset harjoitukset                                                       Junnut klo 18-19                                                                                                             Aikuiset klo 19-20.30 ja kauden päätöskokous Momsissa treenien jälkeen

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.