Uusia vyöarvoja keskiviikon vyökokeessa

Kevään vyökokeessa keskiviikkona 9.5. seuran päävalmentaja Jarmo ja toisena graduoijana Tiina myönsivät kokelaille seuraavat uudet juniorivyöt:

VIHREÄ vyö  Kalle ja Otso                                                                                ORANSSI++ vyö  Otava                                                                                         ORANSSI+ vyö  Julius                                                                                                  ORANSSI vyö  Elliot, Erik, Matias ja Teo                                                      KELTAINEN++ vyö  Ella                                                                                                KELTAINEN+ vyö  Juho, Otso ja Roni

Lisäksi Henri suoritti oranssin KU-vyön.

Onnittelut kaikille uusista vöistä!!

Kategoria(t): Uutinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.